Cooking in the Wild / Сучасна гастрономія в глибинах Карпат
Cooking in the Wild / Сучасна гастрономія в глибинах Карпат
 2 300
Книги
Код товара: 288867

Cooking in the Wild / Сучасна гастрономія в глибинах Карпат

Cooking in the Wild / Сучасна гастрономія в глибинах Карпат
in-stockВ наличии
Можлива зміна ціни
 2 300
Характеристики
GTIN: 978-617-8417-00-0
Издательство: Creative Publishing
Год: 2024
Жанр: Хобби и увлечения, Подарочная
Смотреть больше
Оплата та доставка
Спосіб доставки
img
img
Нова пошта
Безкоштовна від 3500 грн
Способи оплати
Онлайн оплата
Безвідсотковий кредит
Оплата при отриманні
Описание
Книга «Cooking in the Wild | Сучасна гастрономія в глибинах Карпат» – про виживання в природі українських Карпат, спільне приготування їжі, дбайливе ставлення до довкілля, ліс і гори, про любов до українських традицій і покликання кухаря. У 2019 році відомий шеф-кухар Ігор Мезенцев разом із талановитим фуд-фотографом Дмитром Бахта й Анною Смоляковою створили унікальний проєкт «ТОПОТ», головна мета якого – повернення до витоків національної гастрономії. Учасники – українські та іноземні шеф-кухарі – проводять п’ять днів у лісі, горах, спускаються до річки.
Вони готують сучасні страви в абсолютно диких умовах, використовуючи інгредієнти, які можуть взяти з природи, а також придбати у місцевих фермерів.
У 2021 році в четвертій зустрічі «ТОПОТ: Міст», що відбулася в Карпатах і увійшла до цього видання, взяли участь українські кухарі, а також представники іноземної гастрономічної спільноти з ОАЕ, Данії, Іспанії, США, Великої Британії. Усі були в рівних умовах – чоловіки та жінки, зіркові кухарі та початківці. Кожен інгредієнт шефи мали знайти, зібрати або придбати у фермерів. Під час цієї експедиції учасники приготували численні страви з дичини, яку вони купили
в місцевих мисливців, і м’яса, придбаного у фермерів, причому використовували різні техніки: варили, смажили на багатті та запікали в земляній печі. У своїх стравах шефи максимально задіяли дикороси – їстівні плоди, горіхи і насіння рослин, трави, гриби тощо, які виросли в природному дикому середовищі, а не були культивовані людиною. Звичні рослини, що оточують українців на кожному кроці та ростуть на городах, у полях і лісах, шефи використовували як яскраві приправи, а іноді навіть робили центральним інгредієнтом своїх кулінарних творінь.
У підсумку Дмитро Бахта створив унікальний фотоматеріал, що через сучасні стилізовані фотографії демонструє сучасні, складні страви, часто витвори справжньої високої кухні. Цей проєкт, як і всі «ТОПОТ», – неоцінений внесок у розвиток сучасної гастрономії України, мотивація та натхнення для всіх шеф-кухарів, фермерів. Це безпрецедентний випадок: такі кулінарні експедиції в Європі ще не проводилися. Українці досі часто не розуміють, які скарби має наша унікальна природа, наскільки багаті традиції та спадщина, що лежать в основі нашої сучасної культури, невіддільна частина якої – гастрономія. Саме про це наша книга.
Характеристики
GTIN 978-617-8417-00-0
Издательство Creative Publishing
Год 2024
Автор Ігор Мезенцев
Страниц 256
Формат 240х300 мм
Обложка Твердая
Тип бумаги Мелованная
Язык Украинский, Английский
Иллюстрации Цветные
Жанр Хобби и увлечения, Подарочная
Возраст 16+
Иллюстратор Дмитро Бахта
Отзывы
Відгуків поки що немає, тому ви маєте можливість написати перший :)
Швидкий пошук
Результаты поиска
Искать в категориях
Результаты поиска
sticker-search
К сожалению, по вашему запросу “” ничего не найдено.Попробуйте другой поисковый запрос или перейдите в каталог для поиска необходимой вам продукции
В каталог