Cooking in the Wild / Сучасна гастрономія в глибинах Карпат
Cooking in the Wild / Сучасна гастрономія в глибинах Карпат
 2 300
Книги
Код товара: 288867

Cooking in the Wild / Сучасна гастрономія в глибинах Карпат

Cooking in the Wild / Сучасна гастрономія в глибинах Карпат
in-stockВ наличии
Можлива зміна ціни
 2 300
Характеристики
GTIN: 978-617-8417-00-0
Издательство: Creative Publishing
Год: 2024
Жанр: Хобби и увлечения, Подарочная
Смотреть больше
Оплата та доставка
Спосіб доставки
img
Нова пошта
Безкоштовна від 3500 грн
Способи оплати
Онлайн оплата
Оплата при отриманні
Описание
Книга «Cooking in the Wild | Сучасна гастрономія в глибинах Карпат» – про виживання в природі українських Карпат, спільне приготування їжі, дбайливе ставлення до довкілля, ліс і гори, про любов до українських традицій і покликання кухаря. У 2019 році відомий шеф-кухар Ігор Мезенцев разом із талановитим фуд-фотографом Дмитром Бахта й Анною Смоляковою створили унікальний проєкт «ТОПОТ», головна мета якого – повернення до витоків національної гастрономії. Учасники – українські та іноземні шеф-кухарі – проводять п’ять днів у лісі, горах, спускаються до річки.
Вони готують сучасні страви в абсолютно диких умовах, використовуючи інгредієнти, які можуть взяти з природи, а також придбати у місцевих фермерів.
У 2021 році в четвертій зустрічі «ТОПОТ: Міст», що відбулася в Карпатах і увійшла до цього видання, взяли участь українські кухарі, а також представники іноземної гастрономічної спільноти з ОАЕ, Данії, Іспанії, США, Великої Британії. Усі були в рівних умовах – чоловіки та жінки, зіркові кухарі та початківці. Кожен інгредієнт шефи мали знайти, зібрати або придбати у фермерів. Під час цієї експедиції учасники приготували численні страви з дичини, яку вони купили
в місцевих мисливців, і м’яса, придбаного у фермерів, причому використовували різні техніки: варили, смажили на багатті та запікали в земляній печі. У своїх стравах шефи максимально задіяли дикороси – їстівні плоди, горіхи і насіння рослин, трави, гриби тощо, які виросли в природному дикому середовищі, а не були культивовані людиною. Звичні рослини, що оточують українців на кожному кроці та ростуть на городах, у полях і лісах, шефи використовували як яскраві приправи, а іноді навіть робили центральним інгредієнтом своїх кулінарних творінь.
У підсумку Дмитро Бахта створив унікальний фотоматеріал, що через сучасні стилізовані фотографії демонструє сучасні, складні страви, часто витвори справжньої високої кухні. Цей проєкт, як і всі «ТОПОТ», – неоцінений внесок у розвиток сучасної гастрономії України, мотивація та натхнення для всіх шеф-кухарів, фермерів. Це безпрецедентний випадок: такі кулінарні експедиції в Європі ще не проводилися. Українці досі часто не розуміють, які скарби має наша унікальна природа, наскільки багаті традиції та спадщина, що лежать в основі нашої сучасної культури, невіддільна частина якої – гастрономія. Саме про це наша книга.
Характеристики
GTIN 978-617-8417-00-0
Издательство Creative Publishing
Год 2024
Автор Ігор Мезенцев
Страниц 256
Формат 240х300 мм
Обложка Твердая
Тип бумаги Мелованная
Язык Украинский, Английский
Иллюстрации Цветные
Жанр Хобби и увлечения, Подарочная
Возраст 16+
Иллюстратор Дмитро Бахта
Отзывы
Відгуків поки що немає, тому ви маєте можливість написати перший :)
Швидкий пошук
Результаты поиска
Искать в категориях
Результаты поиска
sticker-search
К сожалению, по вашему запросу “” ничего не найдено.Попробуйте другой поисковый запрос или перейдите в каталог для поиска необходимой вам продукции
В каталог