Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques
Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques
 1 400
Книги
Код товара: 124347

Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques

Langue anglaise
in-stockВ наличии
Можлива зміна ціни
 1 400
Характеристики
GTIN: 9782080203663
Издательство: Flammarion
Год: 2018
Смотреть больше
Оплата та доставка
Спосіб доставки
img
Нова пошта
Безкоштовна від 3500 грн
Способи оплати
Онлайн оплата
Оплата при отриманні
Характеристики
GTIN 9782080203663
Издательство Flammarion
Год 2018
Автор Ecole Grand Chocolat Valrhona
Страниц 416
Формат 205х260 мм
Обложка Твердая
Тип бумаги Офсетная
Язык Английский
Иллюстрации Цветные
Серия Essential Recipes and Techniques
Наименование Encyclopedia of Chocolate
Обзор One hundred fundamental techniques and more than a hundred recipes are explained with step-by-step and photographs clear instructions. Home chefs will learn chocolate basics (tempering, ganaches,pralines), baker's secrets (marbling, faultless cake crusts, б'ється серцем egg whites), and how to make candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice creams and sorbets, and sauces. Bakers can refer back to these building blocks as they progress with an increasing level of expertise through recip
Отзывы
Відгуків поки що немає, тому ви маєте можливість написати перший :)
Швидкий пошук
Результаты поиска
Искать в категориях
Результаты поиска
sticker-search
К сожалению, по вашему запросу “” ничего не найдено.Попробуйте другой поисковый запрос или перейдите в каталог для поиска необходимой вам продукции
В каталог