
Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques
₴ 1 400
Книги
Код товара: 124347
Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques
Langue anglaise
Можлива зміна ціни
₴ 1 400
Характеристики
Оплата та доставка
Спосіб доставки
Нова пошта
Безкоштовна від 3500 грн
Способи оплати
Онлайн оплата
Оплата при отриманні
Характеристики
GTIN | 9782080203663 |
Издательство | Flammarion |
Год | 2018 |
Автор | Ecole Grand Chocolat Valrhona |
Страниц | 416 |
Формат | 205х260 мм |
Обложка | Твердая |
Тип бумаги | Офсетная |
Язык | Английский |
Иллюстрации | Цветные |
Серия | Essential Recipes and Techniques |
Наименование | Encyclopedia of Chocolate |
Обзор | One hundred fundamental techniques and more than a hundred recipes are explained with step-by-step and photographs clear instructions. Home chefs will learn chocolate basics (tempering, ganaches,pralines), baker's secrets (marbling, faultless cake crusts, б'ється серцем egg whites), and how to make candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice creams and sorbets, and sauces. Bakers can refer back to these building blocks as they progress with an increasing level of expertise through recip |
Отзывы
Відгуків поки що немає, тому ви маєте можливість написати перший :)
Просмотренные