The Complete Bocuse
The Complete Bocuse
 1 901
Книги
Код товара: 159030

The Complete Bocuse

The Complete Bocuse
in-stockВ наличии
Можлива зміна ціни
 1 901
Характеристики
GTIN: 9782080200952
Издательство: Flammarion
Год: 2012
Смотреть больше
Оплата та доставка
Спосіб доставки
img
Нова пошта
Безкоштовна від 3500 грн
Способи оплати
Онлайн оплата
Оплата при отриманні
Описание

The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine. In this volume, he shares 500 simple, traditional French recipes. Aimed at the beginner but with enough breadth to entice the confident chef, these recipes can be readily prepared at home and emphasize the use of the freshest and simplest ingredients. The book is divided into twenty-two chapters, fourteen covering savory recipes and eight covering sweet recipes, with everything from soups to souffles, by way of terrines, fish, meat, and vegetables. Practical appendixes include average cooking times for different types of meat, conversion tables, and a glossary of key French culinary terms.

Характеристики
GTIN 9782080200952
Издательство Flammarion
Год 2012
Автор Paul Bocuse
Страниц 784
Формат 255х180 мм
Обложка Твердая
Тип бумаги Офсетная
Язык Английский
Иллюстрации Цветные
Отзывы
Відгуків поки що немає, тому ви маєте можливість написати перший :)
Швидкий пошук
Результаты поиска
Искать в категориях
Результаты поиска
sticker-search
К сожалению, по вашему запросу “” ничего не найдено.Попробуйте другой поисковый запрос или перейдите в каталог для поиска необходимой вам продукции
В каталог