Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques
Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques
 1 400
Книги
Код товару: 124347

Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques

Langue anglaise
in-stockВ наявності
Можлива зміна ціни
 1 400
Характеристики
GTIN: 9782080203663
Видавництво: Flammarion
Рік: 2018
Дивитись більше
Оплата та доставка
Спосіб доставки
img
Нова пошта
Безкоштовна від 3500 грн
Способи оплати
Онлайн оплата
Оплата при отриманні
Характеристики
GTIN 9782080203663
Видавництво Flammarion
Рік 2018
Автор Ecole Grand Chocolat Valrhona
Сторінок 416
Формат 205х260 мм
Обкладинка Тверда
Тип паперу Офсетний
Мова Англійська
Ілюстрації Кольорові
Серія Essential Recipes and Techniques
Назва Encyclopedia of Chocolate
Огляд One hundred fundamental techniques and more than a hundred recipes are explained with step-by-step and photographs clear instructions. Home chefs will learn chocolate basics (tempering, ganaches,pralines), baker's secrets (marbling, faultless cake crusts, б'ється серцем egg whites), and how to make candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice creams and sorbets, and sauces. Bakers can refer back to these building blocks as they progress with an increasing level of expertise through recip
Відгуки
Відгуків поки що немає, тому ви маєте можливість написати перший :)
Швидкий пошук
Результати пошуку
Шукати у категоріях
Результати пошуку
sticker-search
Нажаль за вашим запитом “” нічого не знайдено.Спробуйте інший пошуковий запит або перейдіть до каталогу для пошуку необхідної вам продукції
До каталогу