Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables
Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables
 1 838
Книги
Код товару: 293986

Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables

Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables
in-stockВ наявності
Можлива зміна ціни
 1 838
Характеристики
GTIN: 9782857087687
Видавництво: Abrams
Рік: 2022
Дивитись більше
Оплата та доставка
Спосіб доставки
img
Нова пошта
Безкоштовна від 3500 грн
Способи оплати
Онлайн оплата
Оплата при отриманні
Опис
Catering specialists and teachers Thierry Boulicot and Dominique Jeuffraultcover all the classic techniques and practices of service personnel in fine-dining restaurants and features more than 100 recipes.

Restaurant Service is a comprehensive book that highlights all of the essential dining room service techniques. With this book’s guidance, you’ll learn how to set the table and how to serve and pour drinks, as well as other forms of table service, including slicing and flambeing. Each technique includes detailed instructions and is illustrated with step-by-step photographs capturing the accuracy and precision of the task, and include:
  • Professional carrying of tableware
  • Serving Champagne
  • Carving cured ham
  • Filleting grilles sea bream
  • Carving roasted duck
  • Preparing peppercorn steak (flambeing by the table)
Tracing all the techniques of tableware, Restaurant Service will ensure you have mastered the basics of perfect dining room service and support you throughout your professional journey. And with the QR codes integrated throughout the book, readers will have access to more than 60 tutorial videos about wines, cocktails, and food service.

About the Author
Since 1980, Thierry Boulicot has taught catering as a vocational subject at the Lycee des Metiers de l’Hotellerie et du Tourisme du Val de Loire, a hotel and tourism college in Blois, France. Since 1988, Dominique Jeuffrault has been a technical and vocational teacher at the Lycee Hotelier, a hotel college in La Rochelle, France.
Характеристики
GTIN 9782857087687
Видавництво Abrams
Рік 2022
Автор Dominique Jeuffrault
Сторінок 256
Формат 300х215 мм
Обкладинка Тверда
Тип паперу Крейдовий
Мова Англійська
Ілюстрації Кольорові
Ілюстратор Thierry Boulicot
Відгуки
Відгуків поки що немає, тому ви маєте можливість написати перший :)
Швидкий пошук
Результати пошуку
Шукати у категоріях
Результати пошуку
sticker-search
Нажаль за вашим запитом “” нічого не знайдено.Спробуйте інший пошуковий запит або перейдіть до каталогу для пошуку необхідної вам продукції
До каталогу