Vegetables: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Vegetables: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
 1 400
Книги
Код товару: 159029

Vegetables: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Vegetables: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
not-in-stockНемає в наявності
Можлива зміна ціни
 1 400
Характеристики
GTIN: 9782081513426
Видавництво: Flammarion
Рік: 2020
Дивитись більше
Оплата та доставка
Спосіб доставки
img
Нова пошта
Безкоштовна від 3500 грн
Способи оплати
Онлайн оплата
Оплата при отриманні
Опис

FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts-dubbed the "Harvard of gastronomy" by Le Monde newspaper--provides the ultimate reference on cooking with vegetables

Infusing mealtimes with delicious vegetarian and flexitarian options has never been more important. Drawing on the expertise of the world-renowned professional culinary school FERRANDI Paris, this book offers a complete course on vegetables, with fifty step-by-step techniques for preparing, chopping, and cooking vegetables for optimal flavor, and more than seventy recipes.

Following advice on how to equip your kitchen, the essential techniques cover everything from grating, seeding, and pureeing to poaching, blanching, and roasting more than eighty different vegetables varieties. The recipes--from smoothies, soups, and souffles to curries, risottos, and tarts--lead aspiring chefs through every step, from basic tips to Michelin-level creations.

Written by the school's experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this fully illustrated book explains, step by step in text and images, the fundamental techniques and recipes that form the building blocks of the illustrious French cooking tradition. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time.

Whether you are an amateur home chef or an experienced professional, this extensive reference provides everything you need to master the world-class culinary school's recipes that bring plant-based abundance to your table.

Характеристики
GTIN 9782081513426
Видавництво Flammarion
Рік 2020
Автор FERRANDI Paris
Сторінок 304
Формат 220х290 мм
Обкладинка Тверда
Тип паперу Офсетний
Мова Англійська
Ілюстрації Кольорові
Оформлення Лакування
Відгуки
Відгуків поки що немає, тому ви маєте можливість написати перший :)
Швидкий пошук
Результати пошуку
Шукати у категоріях
Результати пошуку
sticker-search
Нажаль за вашим запитом “” нічого не знайдено.Спробуйте інший пошуковий запит або перейдіть до каталогу для пошуку необхідної вам продукції
До каталогу